Gevelreiniging

muur

Gevelreiniging

Een schone gevel is het visitekaartje van uw bedrijf. Gevels hebben vaak veel te verduren. Vanwege de weersomstandigheden en luchtvervuiling worden muren, gevels en ramen aangetast. In de loop der jaren verslechterd dit, tenzij hier iets aan gedaan wordt. Graag verbeteren wij uw gevel en uw uitstraling. Niet alleen maken wij gevels schoon, maar ook houden wij gevels schoon met professionele apparatuur, coatings en vakbekwaam personeel.

Wij verwijderen aanslag van luchtverontreiniging, algengroei, vuil, vocht, graffiti etc..
A&B Facility Service zorgt ervoor dat u met het aanzicht van uw gebouw direct uw visitekaartje afgeeft. Met onze gespecialiseerde technieken kunnen wij zelfs de hardnekkigste aanslag van uw gevel verwijderen.

Gevelreiniging zorgt er ook voor dat uw pand zijn frisse, schone uitstraling behoudt. Een gevel die door mossen en algen is aangetast of met graffiti is beklad laat geen positieve eerste indruk achter bij uw bezoekers.

Zorg voor een representatief uiterlijk van uw pand en kies A&B Facility Service voor uw professionele gevelreiniging. Dan weet u zeker dat u een goed indruk achterlaat.

Wilt u meer informatie over onze Gevelreiniging? Neem dan contact met ons op!