Algemene schoonmaak werkzaamheden

Algemene schoonmaak werkzaamheden

We hebben alle kennis in huis om specialistische werkzaamheden uit te voeren. Toch bestaat het Algemene Schoonmaak Dienstengrootste deel van de
activiteiten uit reguliere schoonmaak werkzaamheden. Deze worden uitgevoerd door gemotiveerde en getrainde medewerkers. Hiermee wordt de juiste kwaliteit van de werkzaamheden gegarandeerd.

Wat verstaan wij onder regulier schoonmaak onderhoud

Onder regulier schoonmaakonderhoud verstaat A&B Facility Service het dagelijks dan wel regelmatig schoonmaken van gebouwen.

Schoonmaak procedures

De schoonmaak procedures en methodieken binnen A&B Facility Service zijn altijd afgestemd op het type object en de aard van de ruimten. A&B Facility Service gaat veel verder, daar zit het verschil, wij leveren maatwerk tegen een scherpe prijs.

Ons Pakket

Het pakket dat wij bieden kan breed en op maat worden ingevuld, waarbij elke schoonmaak frequentie mogelijk is. De omvang van uw object maakt voor ons geen verschil. Met inzet en flexibiliteit staan we altijd voor u klaar. A&B Facility services staat 24 uur 7 dagen per week klaar voor al uw schoonmaak werkzaamheden. Daarnaast doen wij ook calamiteiten waar u ons direct over kunt bellen.

Maak van uw schoonmaak, onze zorg!

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op via ons contactformulier.  U kunt bij ons terecht voor allerlei professionele schoonmaak werkzaamheden, elk schoonmaak project beschouwen wij als maatwerk. Wij bekijken altijd eerst de opdracht voordat er een (gratis) offerte op maat wordt gemaakt.