Gevelreiniging

Gevel reiniging

Een schone gevel is het visitekaartje van uw bedrijf. Gevels hebben vaak veel te verduren vanwege de
weersomstandigheden Gevelreinigenen luchtvervuiling, hierdoor worden muren, gevels en ramen vaak aangetast. In de loop der jaren verslechterd dit, tenzij hier iets aan gedaan wordt.

Uitstraling

Graag verbeteren wij uw gevel en uw uitstraling. Niet alleen maken wij gevels schoon, maar ook houden wij gevels schoon met professionele apparatuur, coatings en vakbekwaam personeel. Wij verwijderen aanslag van luchtverontreiniging, algengroei, vuil, vocht, graffiti etc..

Eerste indruk bij uw bezoekers.

A&B Facility Service zorgt ervoor dat u met het aanzicht van uw gebouw direct uw visitekaartje afgeeft. Met onze gespecialiseerde technieken kunnen wij zelfs de hardnekkigste aanslag van uw gevel verwijderen. Gevelreiniging zorgt er ook voor dat uw pand zijn frisse, schone uitstraling behoudt. Een gevel die door mossen en algen is aangetast of met graffiti is beklad laat geen positieve eerste indruk achter bij uw bezoekers.

Uiterlijk

Zorg voor een representatief uiterlijk van uw pand en kies A&B Facility Service voor uw professionele gevelreiniging. Dan weet u zeker dat u een goed indruk achterlaat.

Maak van uw gevels, onze zorg!

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen u laten zien hoe uw gevels en muren er weer stralend zal uitzien. U kunt bij ons terecht voor onderhoud van verschillende soorten gevels, elk gevelonderhoud beschouwen wij als maatwerk. Wij bekijken altijd eerst de staat van de gevels voordat er een (gratis) offerte op maat wordt gemaakt.