Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing is een must voor elk bedrijf. Want niets is storender dan vieze ruiten. Schone ramen dragen niet alleenGlasbewassing
bij aan een frisse uitstraling van uw bedrijf maar laten ook meer licht door en leveren daarmee een positieve bijdrage aan uw interieur.

Schone Ramen

Onze glazenwassers staan tot uw dienst om alle soorten glasbewassing aan uw gebouw nauwgezet en met passie voor het vak uit te voeren. Geen gebouw is te hoog en geen raam te vuil. Met A&B Facility Service haalt u glazenwassers voor wie topkwaliteit niet alleen ‘schone ramen’ betekent maar ook dat u als opdrachtgever tevreden bent.

Geen Overlast

Onze medewerkers zijn speciaal getraind om bij het reinigen van uw binnen glas geen overlast te veroorzaken en te werken vanuit een professionele en dienstverlenende houding.

Apparatuur

Uiteraard werkt A&B Facility Service alleen met hooggekwalificeerde apparatuur dat voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Zo kunnen onze glazenwassers uw ruiten niet alleen binnen, maar ook aan de buitenzijde professioneel reinigen. Met A&B Facility Service bent u verzekerd van een representatieve uitstraling van uw pand en kiest u voor het behoud van uw ruiten en kozijnen. Het is glashelder dat A&B Facility Service de beste keuze is als het gaat om glasbewassing.

Maak van uw Ramen, onze zorg!

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen u laten zien hoe uw ramen er weer stralend zal uitzien. U kunt bij ons terecht voor onderhoud van al uw ramen.