Industriële schoonmaak

Industriële schoonmaak

Bij de industriële schoonmaak is kennis en materiaal vereist daarnaast zijn de overige werkzaamheden voornamelijk Industriële Schoonmaak
afhankelijk van goed onderhoud- en reiniging. Onze industriële dienst zorgt ervoor dat uw productie op hoge snelheid kan blijven draaien. Hiermee garandeert u kwaliteit en een hoge snelheid voor uw klant. Daardoor vergroot u ook de levensduur van uw materialen.

Specialistische training

Dankzij de specialistische training zijn onze specialisten  goed ingespeeld op de lastige onderdelen van de industriële schoonmaak.  Daardoor hoeft u zich alleen nog bezig te houden met de primaire processen van uw organisatie of bedrijf. Natuurlijk verschilt dit per bedrijf of organisatie. Daarom gaat A&B Facility Service altijd voor werkzaamheden op maatwerk.

Behoeften

Wij kijken samen met u waar uw behoeftes liggen met betrekking tot de schoonmaak. Van daaruit maken wij een werkschema dat aansluit op al uw wensen. Daar komt bij dat zij 24/7 inzetbaar zijn voor de uitvoering van één of meerdere reinigingstechnieken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij het makkelijker voor u maken.

Maak van uw Industriële Schoonmaak, onze zorg!

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?  Dan kunt u altijd bij ons terecht voor het schoonhouden van uw industriële werkplaatsen . Heeft u een calamiteit en moet er direct actie ondernomen worden om eventuele schade te beperken? Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar hiervoor.
Aarzel niet en neem contact met ons op via ons contactformulier.