Industriële schoonmaak

Industriële schoonmaak

Bij de industriële schoonmaak is kennis en materiaal vereist. De productieprocessen zijn namelijk afhankelijk van goed Industriële Schoonmaakonderhoud- en reiniging.
Onze industriële dienst zorgt ervoor dat uw productie op hoge snelheid kan blijven draaien. Hiermee garandeert u kwaliteit en een hoge snelheid voor uw klant. Tevens vergroot u de levensduur van uw materiaal.

Specialistische training

Dankzij de specialistische training zijn onze schoonmakers goed ingespeeld op de lastige onderdelen van de industriële schoonmaak.  Daardoor hoeft u zich alleen nog bezig te houden met de primaire processen van uw organisatie of bedrijf. Natuurlijk verschilt dit per bedrijf of organisatie. Daarom gaat A&B Facility Service altijd voor schoonmaakbehoeften op maatwerk.

Behoeften

Wij kijken samen met u waar uw behoeftes liggen met de schoonmaak. Van daaruit maken wij een werkschema dat aansluit op al uw wensen. Daar komt bij dat zij 24/7 inzetbaar zijn voor de uitvoering van één of meerdere reinigingstechnieken.

Maak van uw Industriële Schoonmaak, onze zorg!

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?  U kunt bij ons terecht voor het schoonhouden van uw industriële werkplaatsen . Heeft u een calamiteit en moet er direct actie ondernomen worden om eventuele schade te beperken?
Neem contact met ons op via ons contactformulier.