Kantoren schoonmaak

Kantoren schoonmaak

Frisse, schone kantoren dragen bij aan het werkplezier en de productiviteit van uw medewerkers.Schoonmaak kantoor
Bovendien is een schoon kantoor het visitekaartje van elke organisatie. De schoonmaakspecialisten van A&B Facility Service staan daarom  voor u klaar als het gaat omeenmalige schoonmaak werkzaamheden of regelmatige kantoor reinigingen

Minimale Overlast

De werkzaamheden worden uitgevoerd met de beste en meest  moderne  materialen en door gespecialiseerd en betrouwbaar personeel. Wij zorgen ervoor dat de schoonmaakwerkzaamheden tot minimale overlast leiden voor uw werknemers. Eventueel werken wij daarom ook buiten kantooruren.

Dagelijkse Schoonmaak

Goed voorbeeld doet goed volgen. Dat ervaren we vooral bij onze dagelijkse schoonmaak werkzaamheden. Vrijwel iedereen probeert de werkplek beter opgeruimd te houden als hij regelmatig het werk ziet van onze gastvrije schoonmaakkrachten. Bijvoorbeeld door tafels netjes achter te laten en lege kopjes mee te nemen naar de keuken. Het zien van professionals die schoonmaken, is ook positief voor de totale beleving. Het is namelijk wetenschappelijk aangetoond dat mensen beter presteren in een omgeving die opgeruimd is en schoon aanvoelt.

Maak van uw kantoor, onze zorg!

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen u laten zien hoe uw kantoor er weer stralend zal uitzien. U kunt bij ons terecht voor het schoonhouden van al uw kantoren, elk kantoor beschouwen wij als maatwerk. Wij bekijken altijd eerst de staat van uw kantoren voordat er een (gratis) offerte op maat wordt gemaakt.