Over ons

Over ons bedrijf

A&B Facility Service is een organisatie met verschillende teams die verschillende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.
Wij werken landelijk en onze mensen zijn ontzettend flexibel waardoor afstand geen probleem voor ons is. Daarnaast proberen we overlast op de werkvloer te voorkomen.

Personeel

Ons personeel kent geen routinewerk. A&B Facility Service pakt elk project professioneel aan. Dit doen we volgens onze werkmethoden om de klanten goed van dienst te zijn. Vanaf de begane grond tot op grote hoogte bestrijden wij uw vuil. Zowel binnen als buiten kunnen wij te werk. Kortom, A&B Facility Service gaat geen uitdaging uit de weg.
Doordat we goed luisteren naar de wensen van de klant kunnen we voor een prettige samenwerking zorgen. Daarnaast hebben we regelmatig contact met onze mensen op de werkvloer. Hierdoor kunnen wij namelijk werken aan een lange relatie met onze klanten en medewerkers.

Communicatie

Wij hebben een platte organisatie met weinig lagen waardoor de afstand tot de klant klein is. Communicatie verloopt vlot. Bij elke klus zit namelijk een voorman die direct om een beslissing kan vragen. Daarnaast is elke voorman een direct aanspreekpunt.

Bereikbaarheid

Ook buiten kantoortijden blijven wij bereikbaar voor noodgevallen. Ons personeel is immers 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. We proberen bovendien altijd zo snel mogelijk op locatie aanwezig te zijn met het juiste materiaal waardoor we direct kunnen beginnen. Wij zijn ook buiten kantoortijden beschikbaar voor de schoonmaak van uw kantoren zodat we uw medewerkers niet tot last zijn.

Contact

Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij bekijken altijd eerst de staat voordat er een (gratis) offerte op maat wordt gemaakt. We proberen dan ook dezelfde dag nog te reageren.