Over ons

Over ons bedrijf

A&B Facility Service is een organisatie met verschillende teams die verschillende Schoonmaak werkzaamheden kunnen verrichten.Over Ons
Wij werken landelijk en onze mensen zijn flexibel ingesteld waardoor afstand geen een probleem voor ons is.

Personeel

Onze medewerkers kennen geen routinewerk. Wij pakken elke project professioneel aan volgens onze werkmethode om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn.
Vanaf de begane grond tot op grote hoogte en zowel binnen als buiten, gaan wij de strijd aan met vuil. Ons Personeel gaat geen uitdaging uit de weg.

Communicatie

Wij hebben een platte organisatie met weinige lagen waardoor afstand tot de klant klein is. Communicatie verloopt vlot en op elk klus zit een voorman die direct om een beslissing kan vragen.
Daarnaast is elke voorman een direct aanspreekpunt.

Bereikbaarheid

Ook buiten kantoortijden blijven wij bereikbaar voor calamiteiten. Ons personeel is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. We proberen altijd zo snel mogelijk op locatie aanwezig te zijn
met juiste materiaal waardoor we direct kunnen beginnen. Ons motto is dan ook ‘hoe sneller we kunnen beginnen hoe minder schade er wordt veroorzaakt’.

Contact

Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij bekijken altijd eerst de staat van de vloer voordat er een (gratis) offerte op maat wordt gemaakt.