Over ons

Over ons bedrijf

A&B Facility Service is een organisatie met verschillende teams die verschillende Schoonmaak werkzaamheden kunnen verrichten.Over Ons
Wij werken landelijk en onze mensen zijn flexibel ingesteld waardoor afstand geen probleem voor ons is. Daarnaast proberen we iets extra’s te brengen vanuit ons zelf bij elke klus zodat we u niet onnodig van het werk houden. 

Personeel

Ons personeel kent geen routinewerk. A&B Facility Service pakt elk project professioneel aan volgens onze werkmethode om de klanten goed van dienst te kunnen zijn. Vanaf de begane grond tot op grote hoogte en zowel binnen als buiten, gaan wij de strijd aan tegen al uw vuil. A&B Facility Service gaat geen uitdaging uit de weg.
Doordat we goed luisteren naar de wensen van de klant kunnen we voor een prettige samenwerking zorgen. Daarnaast hebben we regelmatig contact met onze mensen op de werkvloer. Hierdoor kunnen wij werken aan een lange termijn relatie met onze klanten en medewerkers.

Communicatie

Wij hebben een platte organisatie met weinige lagen waardoor de afstand tot de klant klein is. Communicatie verloopt vlot en op elk klus zit een voorman die direct om een beslissing kan vragen. Daarnaast is elke voorman een direct aanspreekpunt.

Bereikbaarheid

Ook buiten kantoortijden blijven wij bereikbaar voor calamiteiten. Ons personeel is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. We proberen altijd zo snel mogelijk op locatie aanwezig te zijn met juiste materiaal waardoor we direct kunnen beginnen. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar voor het schoonmaak van uw kantoren zodat we u medewerkers niet tot last zijn.

Contact

Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij bekijken altijd eerst de staat voordat er een (gratis) offerte op maat wordt gemaakt. We proberen dan ook de zelfde dag nog een antwoord te sturen.