Schoonmaak Zwembaden

Schoonmaak zwembaden

A&B Facility Service is in te schakelen voor diverse professionele schoonmaakwerkzaamheden. Schoonmaak ZwembadenOok uw zwembad
laat u op vakkundige wijze reinigen door onze professionele schoonmaakspecialisten.

Milieuvriendelijk

Wij beschikken over de meest moderne apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Daarmee maken wij uw zwembad zelfs op de moeilijkste plekken compleet schoon. Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaak specialisten zijn met behulp van deze middelen in staat om een zwembad binnen een korte tijd volledig schoon te krijgen.

Periodiek Reinigen

Het periodiek reinigen van uw zwembad kunt u overlaten aan A&B Facility Service. Wat u ook kiest, u bent bij ons altijd verzekerd van een snelle en professionele service tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

Maak van uw Zwembaden onze zorg!

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen u laten zien hoe uw zwembaden er weer schoon zullen uitzien. U kunt bij ons terecht voor onderhoud van verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden, elk zwembad beschouwen wij als maatwerk. Wij bekijken altijd eerst de staat van het zwembad voordat er een (gratis) offerte op maat wordt gemaakt.