Tapijt reiniging

Tapijten reiniging

U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken op uw bezoekers. tapijtenHet eerste dat ze zien is de entree en het tapijt en een schoon en fris tapijt geeft direct een positieve indruk op uw bezoeker.

Representatief

Schone vloerbedekking en entreematten vormt een positief visitekaartje voor uw bedrijf. Zeker met de tegenwoordige “kantoortuinen”is het van belang om uw tapijten regelmatig te reinigen. Door het open karakter zullen looppaden en vlekken eerder opvallen. Aan de ene kant is het goed voor de medewerkers daarnaast is het een perfecte visitekaart voor uw bedrijf.

Regelmatig Reinigen

Stof dat zich ophoopt in tapijt wordt afgegeven aan de lucht waardoor de lucht makkelijk vervuild wordt. Het regelmatig reinigen van het tapijt op de werkvloer is daarom verstandig met het oog op een gezonde werkomgeving voor uw personeel, uzelf en uw klanten. Schone lucht doet wonderen! Veel van het vuil in tapijt is niet zichtbaar regelmatig onderhoud is daarom geen overbodige luxe.

Ervaring

Wegens onze jarenlange ervaring met tapijtreiniging wordt uw tapijt met professionele apparatuur en materiaal gereinigd. Afhankelijk van het type tapijt kunnen wij diverse methodes toepassen. Door onze jarenlange ervaring weten we dat het onderhouden van de tapijten iets is wat iedereen ten gunste komt. Zowel de bezoekers als het personeel.

Maak van uw tapijt, onze zorg!

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen u laten zien hoe uw tapijt er weer stralend zal uitzien. U kunt bij ons terecht voor onderhoud van verschillende soorten tapijtsoorten. Wij bekijken altijd eerst de staat van uw tapijt voordat er een (gratis) offerte op maat wordt gemaakt.