Vloeronderhoud

Onderhoud van vloeren

Vloeronderhoud A&B Facility Service

Vloeronderhoud is het regelmatig reinigen, onderhouden en beschermen van uw vloeren. Elke soort vloer vraagt om
een ander soort reiniging. A&B Facility Service heeft ervaring in het reinigen van alle soorten vloeren en kan u adviseren wat voor soort onderhoud uw vloer nodig heeft. Wij hebben de benodigde kennis en apparatuur in huis voor het reinigen en onderhouden van alle soorten vloeren.

Het onderhouden van vloeren met de juiste kennis en middelen, zorgt ervoor dat behoud van de vloeren gegarandeerd is. Met A&B Facility Service bespaart u dus extra kosten, want de vloeren gaan hierdoor langer mee!

Een gezonder leven

Een vloer wordt vaak intensief gebruikt. Daarom is vloeronderhoud erg belangrijk en is het verstandig de vloer dagelijks, wekelijks of periodiek te reinigen dit verschilt per vloer en de specialisten zullen u ook erover informeren. Het goed onderhouden van vloeren vermindert zelfs de kans op gezondheidsklachten. Vooral zachte vloeren als vloerbedekking houden veel vuil en stof vast. Dit kan leiden tot diverse allergieën of een hinderlijke geur. A&B Facility Service voorkomt deze problemen.

Laat een schone vloer bijdragen aan de positieve uitstraling van uw interieur en kies voor een professionele vloerreiniging!

Maak van uw vloer, onze zorg!

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen u laten zien hoe uw vloer er weer stralend zal uitzien. U kunt bij ons terecht voor onderhoud van verschillende soorten vloeren, elk vloeronderhoud beschouwen wij als maatwerk. Wij bekijken altijd eerst de staat van de vloer voordat er een (gratis) offerte op maat wordt gemaakt.